Розата в Черния ни Петък!

Черният петък е почти тук и ние сме развълнувани да обявим, че Cosmetics Bulgaria ще участва с неустоими отстъпки и оферти и тази година, а отстъпките ще бъдат някои от най-ниските виждани на сайта ни.


Докато чакаме това да се случи, работим упорито върху кампанията, зареждаме любимите ви продукти и мостри и с тази изчерпателна публикация искаме да хвърлим светлина върху това, което можете да очаквате от нашият „Black Rose Friday“ и как да се възползвате максимално от него. Продължете да четете за някои добри съвети как да откриете и да се възползвате от най-добрите оферти.

Продължителност на кампанията „Black Rose Friday“ на сайта на Cosmetics Bulgaria

Нашата кампания „Black Rose Friday“ започва в 00:01 часа в петък (последния петък от ноември) и завършва в понеделник (Cyber Monday) 23:59 българско време.

Нашите отстъпки

Подбрали сме отстъпки, започващи от 10-15% и достигащи до 50% върху избрани продукти и производители.

Отстъпките се изчисляват върху досегашната цена на продуктите и ще бъдат налични до края на кампанията. Винаги ще виждате старата цена на продуктa, както и процента намаление.

Използване на промоционални кодове

Всички валидни промоционални кодове, които сме ви предоставили  могат да се използват за продукти, които не са намалени.

Как да се възползвате максимално от нашата кампания „Black Rose Friday“

  1. Създайте си профил. Попълнете данните си, за да сте готови на деня, да пазарувате и да разглеждате офертите, без да губите излишно време за регистрация. Като регистрирани потрбители ще можете да трупате и бонус точки. Можете да се регистрирате тук.
  2. Абонирайте се за нашия бюлетин. Когато часът удари ще изпратим бюлетин до всички абонирани потребители. В електронната поща ще се запознаете с някои от най-добрите оферти и ще имате бързи връзки към тях за по-лесно пазаруване. Нашият бюлетин ще ви даде достъп до тях, без да губите време за търсене. Полето за абониране се намира в долната дясна част на нашата начална страница.                         Всичко, което трябва да направите, е да поставите електронната си поща. Кликнете върху бутона с плик.
  3. Започенете още от сега. Добавете избраните от вас продукти в любими. Когато настъпи часът, вижте кои ваши фаворити са намалени. Добавете ги директно във вашата кошница и се впуснете да търсите нови находки!

    Запази за после в Cosmetics Bulgaria
    Просто кликнете върху сърчицето, за да запазите продукта в любими
  4. Опитайте нещо ново. При подбора на нашите отстъпки и промоции предприехме важна за нас мисия – да направим разнообразна част от продуктите ни достъпни за всички наши клиенти. Открийте невероятното многообразие от българска козметика, която предлагаме! Имаме всеобхватно портфолио от превъзходни продукти, които искаме да покажем на вашето внимание. Възползвайте се и проучете професионалната ни селекция от козметични средства, органични продукти, козметика с йогурт и роза, грижа за лицето с екстракт от охлюви, шампоани, душ гелове и кремове за тяло, ексфолианти и комплекти за проблемна, чувствителна и зряла кожа.

Къде да търсите?

Ще имаме специална страница, в която ще бъдат събрани всички намалени продукти и ще можете свободно да ги разглеждате. Ако предпочитате да пазарувате по марки или грижа, потърсете печата „Black Rose Friday„. Той ще отличи продуктите, които са в отстъпки от останалите в категорията.

Избрахме значителен брой от продукти за лице, коса и тяло, включително естествени и био продукти. Ще има по нещо за всеки: проблемна кожа, зряла кожа, чувствителна, нормална и суха кожа. Мъжете и децата няма да бъдат изключени и някои от най-добрите ни серии за грижа за мъжете и детска грижа също ще бъдат намалени!

Някои от марките, които ще бъдат в отстъпка, включват, но не се ограничават до: Alteya Organics, Biofresh, Bodi Beauty, Българска Роза Карлово, Dr. Derm, Natural Cosmetic, Revive, Wooden Spoon и др.

Доставка на всички поръчки след Черния петък

Както се очаква по това време на годината след Черен Петък, куриерските услуги са претоварени, както ще бъдем и ние. Възможно е да има известно забавяне на доставките. Поръчките, направени на, или около Черния петък, могат да бъдат обработени и доставени с малко закъснение, за което предварително се извиняваме. Благодарим ви за вашето разбиране!

Желаем ви приятно пазаруване на нашата платформа и не забравяйте, че можете да се свържете с нас, ако имате нужда от помощ!

Вашият коментар