Дистрибуция на Българска Роза Карлово

Както повечето от вас може би вече знаят, 2018 започна с гръм и трясък за нас!  Това е годината, в която станахме официални дистрибутори на Българска Роза Карлово. Не само, че това е много вълнуващо за нас, но води до много предизвикателства, които сме решили да преодолеем с лекота. През новата година също така разширихме нашия екип, като за първите два месеца приехме двама нови члена. Също така не би трябвало да ви изненадва и това, че вече на сайта ни може да закупите и по-голямо разнообразие от продуктите на Българска Роза Карлово, които предлагат цялостна грижа за лице, тяло и коса, ароматерапия, сапуни и свещи, както и подаръчни комплекти.

За Българска Роза Карлово

Българска Роза Карлово е най-големият производител на българска  козметика с розово масло. Създадена е през 1948 г. и оттогава фабриката е превърнала традиционното ни розово масло и чиста розова вода в известни по целия свят и неотменими съставки в грижата за кожата. Годините традиция и опитът в изработването на висококачествени козметични продукти прави Българска Роза Карлово идеалния избор за вашата рутинна грижа за лице, тяло  коса. Марката е идеална и за козметични магазини, козметични салони, спа салони, аптеки и фризьорски салони.

Българската Роза Карлово предлага продукти с чиста розова вода, розово масло, българско кисело мляко, лавандула, годжи бери, черен хайвер, екстракт от черна перла, различни етерични масла и много други.

Станете наш клиент на едро!

Като дистрибутори на Българска Роза Карлово предлагаме:

 • Стабилни и надеждни бизнес отношения с всички наши клиенти и бизнес партньори на едро.
 • Гъвкави опции за доставка в страната и чужбина, бърза и надеждна доставка и износ на стоки.
 • Отлично обслужване на клиентите, индивидуално внимание към всички клиенти на едро.
 • Отлични отстъпки на цените на едро. При условие, че са изпълнени определени постижими таргети, можем да предложим допълнителни отстъпки за търговците на едро, които изпълняват годишните си цели.
 • Дълги срокове на изтичане на продуктите, гарантирано качество и оригинални опаковки с добър търговски вид.
 • Редовна информация при наличието на специални оферти или нови продукти.

Имате интерес? Свържете се с нас!

Ако искате да се зареждате с  козметиката на Българска Роза Карлово на едро, не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща или по телефона.

Нашият имейл е: distribution @ cosmeticsbulgaria.com

Нашият телефонен номер е: 0876 06 50 00. Нашата линия е отворена от 9:30 до 18:30 ч. От понеделник до петък.

10 Comment

 1. Здравейте ,имам малък магазин в Свети Влас и бих искала да зареждам с вашата продукция.Как е възможно да се осъществи.

 2. Firma HEVA - Pacheva Todorka says: Отговор

  Здравейте, заинтересувана съм от възможността да стана дистрибутор на Българска роза. Живея и работя в Белгия и се интересувам за по-подробна информация за условия на продажби, търговска отстъпка, транспорт.
  С приятелски поздрав!
  Пачева

  1. Cosmetics Bulgaria says: Отговор

   Здравейте Тодорка,

   Благодарим за интереса! Може ли да се свържете с нас и да ни дадете повече информация за Вашите планове и предвиден бюджет за дистрибуция в Белгия на: distribution@cosmeticsbulgaria.com

 3. Светла Илиева says: Отговор

  ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ПОЖЕЛАВАМ

  Здравейте
  открихме международен магазин в София бих искала да стана ваш дистрибутор или да зареждате в магазина
  приятелски поздрав
  СВЕТЛА

  1. Cosmetics Bulgaria says: Отговор

   Здравейте Светла,

   Извиняваме се за късния отговор на Вашето запитване. Ако все още имате интерес, бихте ли могли да се свържете с нас на distribution@cosmeticsbulgaria.com да обсъдим повече Вашите намерения и нужди?

 4. Жанета Митева says: Отговор

  Здравейте.Може ли Ваш дистребутор да посети магазин Йоана в гр.Хисар ул Иван Вазов 22

  1. Cosmetics Bulgaria says: Отговор

   Здравейте Жанета,

   Благодарим, че се свързахте с нас и за интереса Ви към Българска Роза Карлово. Може ли да ни напишете повече какво бихте искали да обсъдим при евентуална среща в гр. Хисар. (Ние нямаме база там). Можете да ни пишете с Вашето запитване на distribution@cosmeticsbulgaria.com

 5. Ани Ширванян says: Отговор

  Здравейте
  Интересувам се от вашите продукти и искам да открия магазин в Гърция. Може ли да ми кажете какви са условията какви са отстъпките и начина на зареждане извън страната. Благодаря

  1. Cosmetics Bulgaria says: Отговор

   Здравейте Ани, благодарим за интереса! Може да се свържете с нас на distribution@cosmeticsbulgaria.com и да ни разкажете повече за начинанието си, за да можем да ви дадем условия, отговарящи на нуждите ви. В чужбина изпращаме с куриери.

 6. Alexandra Dyagileva says: Отговор

  Ваша косметика просто потрясающая! Продолжайте в том же духе!

Вашият коментар