Дистрибуция на Българска Роза Карлово

Както повечето от вас може би вече знаят, 2018 започна с гръм и трясък за нас!  Това е годината, в която станахме официални дистрибутори на Българска Роза Карлово. Не само, че това е много вълнуващо за нас, но води до много предизвикателства, които сме решили да преодолеем с лекота. През новата година също така разширихме нашия екип, като за първите два месеца приехме двама нови члена. Също така не би трябвало да ви изненадва и това, че вече на сайта ни може да закупите и по-голямо разнообразие от продуктите на Българска Роза Карлово, които предлагат цялостна грижа за лице, тяло и коса, ароматерапия, сапуни и свещи, както и подаръчни комплекти.

За Българска Роза Карлово

Българска Роза Карлово е най-големият производител на българска  козметика с розово масло. Създадена е през 1948 г. и оттогава фабриката е превърнала традиционното ни розово масло и чиста розова вода в известни по целия свят и неотменими съставки в грижата за кожата. Годините традиция и опитът в изработването на висококачествени козметични продукти прави Българска Роза Карлово идеалния избор за вашата рутинна грижа за лице, тяло  коса. Марката е идеална и за козметични магазини, козметични салони, спа салони, аптеки и фризьорски салони.

Българската Роза Карлово предлага продукти с чиста розова вода, розово масло, българско кисело мляко, лавандула, годжи бери, черен хайвер, екстракт от черна перла, различни етерични масла и много други.

Станете наш клиент на едро!

Като дистрибутори на Българска Роза Карлово предлагаме:

  • Стабилни и надеждни бизнес отношения с всички наши клиенти и бизнес партньори на едро.
  • Гъвкави опции за доставка в страната и чужбина, бърза и надеждна доставка и износ на стоки.
  • Отлично обслужване на клиентите, индивидуално внимание към всички клиенти на едро.
  • Отлични отстъпки на цените на едро. При условие, че са изпълнени определени постижими таргети, можем да предложим допълнителни отстъпки за търговците на едро, които изпълняват годишните си цели.
  • Дълги срокове на изтичане на продуктите, гарантирано качество и оригинални опаковки с добър търговски вид.
  • Редовна информация при наличието на специални оферти или нови продукти.

Имате интерес? Свържете се с нас!

Ако искате да се зареждате с  козметиката на Българска Роза Карлово на едро, не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща или по телефона.

Нашият имейл е: distribution @ cosmeticsbulgaria.com

Нашият телефонен номер е: 0876 06 50 00. Нашата линия е отворена от 9:30 до 18:30 ч. От понеделник до петък.

Вашият коментар