Cosmetics Bulgaria през 2019 – Поглед към най-добрите ни моменти!

След турбулентна, но успешна 2018, се радваме да споделим, че 2019 беше още по-добра година за екипа на Cosmetics Bulgaria. Тази година ни поддържаше заети, но ни донесе много нови опитностни, бизнес пътувания, нови, доволни клиенти и още нещо!

Успехите на Cosmetics Bulgaria през 2019

През 2019 представихме дългоочакваната ни собствена марка продукти, участвахме в 2 престижни изложения, организирахме 6 щанда на различни места в чужбина, където клиентите ни имаха възможност да закупят продуктите, които предлагаме, разширихме екипа си и добавихме 5 нови български марки продукти.

Celebrate Beauty от Cosmetics Bulgaria

Линията Celebrate Beauty бе създадена да запълни ниша на пазара за качествената козметика против стареене. Козметичната серия Celebrate Beauty съчетава ново поколение съставки и формули базирани на пептиди, които притежават незабавен и дълготраен ефект в борбата с бръчките.  Продуктите подмладяват кожата, намалят дълбочината на бръчките и подобряват текстурата и еластичността. Концепцията на серията е да помогне на жените от всяка възраст да се радват на кожата си и да празнуват своята вътрешна и външна красота без да броят годините. Вярваме, че нашите продукти доставят комфорт за кожата и възвръщат увереността на жените да направят точно това!

Celebrate Beauty Products
Серията Celebrate Beauty съдържа 5 внимателно подбрани продукта за лице.

Серията може да бъде закупена от тук.

Cosmetics Bulgaria посети Professional Beauty London 2019

Professional Beauty London е едно от най-мащабните събития за красота в света и това бе първото ни участие на изложение за красова в чужбина. Научихме толкова много, не само за организацията на събитието, но и имахме възможност да покажем на света нашата нова серия Celebrate Beauty, която беше фантастично приета, редом с продуктите на Dr. Derm и Profi Derm, на които сме и официален дистрибутор.

Членове на екипа, които представляваха Cosmetics Bulgaria на Professional Beauty London 2019.

 Cosmetics Bulgaria посети и Irish Beauty Show 2019

Две седмици по-късно, организирахме наш щанд и на Irish Beauty show в RDS Dublin – една от най-големите зали в страната, където стотици имаха възможността да тестват продуктите ни, да се запознаят с нас и да закупят продути, а Ейми от  Shapes and Shadows blog заедно с членове на нашип екип, фантастично представи нашите професионални серии на салони и клиенти на едро. professional ranges to salons and wholesale clients.

Щандовете на Cosmetics Bulgaria през годината

Серия от щандове на различни места в чужбина бяха организирани от членове на нашия екип , за да могат продуктите ни да достигнат до нашите клиенти на различни места, чиито, иначе единствен начин да ги закупят е като поръчат продуктите онлайн.

Клиентите и гостите на нашите щандове имаха възможност да тестват на място продуктите, да получат съвет за тяхната кожа, да закупуват каквото си харесат, включително и кошници с подаръци.

5 Нови Марки Бяха Качени на Сайта на Cosmetics Bulgaria

През 2019 се запознахме с прекрасни хора, които произвеждат качествени, нови, български продукти, включително и най-новото ни откриетие – BeMe, серия с активни пробиотици против акне.  Morava – 100% натурални твърди шампоани за коса. Alta Oils – производител на органични хранителни добавки и етерични масла. Farer Bulgaria – производител на продукти със Зеолит и Black Sea Stars – марка, създадена от Българската Академия на Науките (ИОНХ-БАН).

Cosmetics Bulgaria стана официален дистрибутор на Black Sea Stars

През Януари 2019 станахаме официален дистрибутор на продуктите на Black Sea Stars. Black Sea Stars е бранд формулиран и създаден от Българската Академия на Науките (ИОНХ-БАН). Той се различава от всички останали, които предлагаме заради поморийската кал и луга – съставки, известни със своите лечебни и терапевтични свойства.

Може да закупите продуктите от тук.

Новини от екипа на Cosmetics Bulgaria

През 2019 отпразнувахме както нашите професионални, така и лични постижения. Членове на нашия екип участваха в DentaPrime RunCity спортно събитие, което се организира в сърцето на Варна. Бягахме в 5 км и 10 км дисциплини и представихме добре фланелката на Cosmetics Bulgaria.

Cosmetics Bulgaria DentaPrime RunCity
Мартин, Деси, Том и Ваня взеха участие в DentaPrime RunCity във Варна!

Също така участвахме и в ежегодното бягане на пресечен терен Tryavna Ultra, спонсорирано от Biofresh с най-дълга дистанция от 149 км. Мартин не само, че участва в бягането за втора поредна година, но и участва в доброволното маркиране на терена и организацията на събитието.

Cosmetics Bulgaria at Tryavna Ultra
Мартин и съпругата му Ваня, бяха доброволци в организирането на събитието преди Мартин да участва в самото бягане за втора година подред.

Бебе #2 в екипа на Cosmetics Bulgaria

Най-щастливата новина обаче дойде в началото на септември, когато екипа на Cosmetics Bulgaria посрещна още едно прекрасно момиченце. Сиана се роди на нашата счетоводителка и факир на числата – Нели.

Cosmetics Bulgaria Baby #2
Есенна разходка край морето за бебе Сиана и нашата прекрасна мама Нели!

Споделяйки всичко това бихме искали да благодарим на всички наши клиенти, партньори и посланници на нашата марка! Благодарим ви! На всеки един от вас, които препоръчвате нашите продукти и услуги, които непрекъснато се връщате и поръчвате отново и отново, доверявате ни се и оставате верни на марката ни! Това са всички неща, които вие ни помогнахте да постигнем през 2019! Това ще отпразнуваме днес! Не смяната на една дата с друга, а нашите най-щастливи професионални и лични моменти и вашата неотклонна и непоклатима любов и подкрепа!

Нямаме търпение да видим къде ще ни отведе 2020!

Ваши,

Наско, Надя, Йосиф, Деси, Нели, Мартин, Антон, Ани, Криси, Том и Стилиан.

Вашият коментар