Добрe дошли в напълно обновения ни сайт!

Welcome to Cosmetics Bulgaria

Повече от всякога се радваме да Ви посрещнем в новата платформа на Cosmetics Bulgaria!

Ние знаем колко е важно за всеки наш клиент да пазарува удобно онлайн и да се радва на богат избор от качествена българска козметика.

Какво можете да очаквате в обновения сайт на Cosmetics Bulgaria?

Вече сме по-красиви, мобилни и функционални. Изненадите са много, а промените, не само козметични (pun intended)!  Ето и част от предимствата на нашият нов сайт:

1. Два вида регистрация и възможност за пазаруване без такава. От днес може да поръчвате любимата си българска козметика, без значение дали имате регистрация или не. Ние, разбира се, Ви съветваме да станете наш потребител, защото ползите са много.

2. Бонус точки. Като наш потребител може да започнете да трупате бонус точки при всяка покупка и да ги обменяте за подаръците, които сме подбрали. Всеки 10.00 лв. Ви носят 1 бонус точка.

Bonus Points Cosmetics Bulgaria

3. Търговска отстъпка. За всички, които искат да търгуват на едро предлагаме платформа за регистрация като търговец на едро. Регистрирайки се като такъв може да се ползвате с отстъпка на базата на поръчани количества.

Нашата система ще запазва Вашите детайли за фактура и без да губите време ще можете да приключвате поръчките си и да се ползвате от търговската си отстъпка.

Cosmetics Bulgaria Wholesale client information

4. Любими продукти. Ще имате възможност да запазвате и добавяте продуктите, които си харесвате в „Любими“ и да им се „любувате“ до следваща заплата.

5. По-голямо разнообразие на натурална, био и органична козметика. В Cosmetics Bulgaria, вече все по-често ще срещате разнообразие от натурална и био козметика.

Wooden Spoon Cosmetics Bulgaria

6.  Проследяване на пратки в реално време. Ако сън не ви хваща в 1:30 сутринта, защото не знаете какъв е статуса на поръчката Ви, вече ще може да го проверите в потребителския си профил. Ние ще се стараем по всяко време да ви информираме на какъв етап от обработката се намираме.

Order History

7. Удобни възможности за плащане. Можете да плащате електронно за всяка поръчка използвайки банкова карта (Visa, Mastercard или Maestro), плащане по банков път или системата на PayPal.

8. Подбиране на козметика според най-голямата ви „грижа“. Във всяка категория ще откриете възможност да изберете козметичният проблем, с който искате да се справите (стареене, чувствителна кожа, сухота, пигментация, увредена коса или цъфтене).

Cosmetics Bulgaria Грижи и проблеми

9. Бюлетин с полезна информация, новини от нашия „щаб“ и горещи оферти. Бъдете винаги информирани за нашите супер промоции, подаръци и нови продукти.

10. Опция да сравнявате цените на продуктите в различни валути. Подбрали сме 11 валути, които можете да използвате, за да си представите най-добре стойността на избраната козметика в зависимост от страната, в която може да се намирате.

Currencies-Cosmetics-Bulgaria

 

Избирайте между: евро (EUR), долари (USD), рубли (RUB), паунди (GBP), украински гривни (UAH), юани (CNY), румънски леи (RON), японски йени (JPY), дирхами (AED), шекели (ILS) и казахстански тенгета (KZT).

Eкипа на Cosmetics Bulgaria Ви пожелава приятно пазаруване!

(сигурни сме, че ще е)

Вашият коментар