Нашите Преди & След Резултати с Dr. Derm

Събрали сме някои от най-добрите Преди & След резултати на наши клиенти използвали козметиката на Dr. Derm и ефектът е УАУ!

Едно от най-големите предимства на продуктите на Dr. Derm е, че не дразнят кожата и са подходящи за акнеична кожа и проблемна кожа. 

Всички продукти от серията могат да се използват и денем и нощем, благодарение на интелигентната технология „козметичен дрон“, с чиято помощ активните съставки се „транспортират“ до клетките в нужда по всяко време. Това означава само едно – че можеш да използваш продуктите на Dr. Derm по всяко време на деня, когато усещаш, че кожата ти се нуждае от хидратация, подхранване, матиране или успокояване.

Продуктите от серията на Dr. Derm се абсорбират мигновенно и притежават леки, въздушни формули, които се нанасят лесно и не тежат на кожата. Продуктите от серията осигуряват приятно усещане, заглаждат и поддържат кожата подхранена и хидратирана.

Козметиката на Dr. Derm се съчетава добре с други козметични линии, включително и с натурални флорални води (розова вода, лавандулова вода, вода от маточина, лайка и др.), пробиотичните серии на Биофреш и Фитокод, както и продуктите от серията Acne Out на Биотрейд.

А ето и нашите частни случаи:

Патрик от Patrick Blue Make Up

Patrick's Results with Dr. Derm
Акнето по скулите, челото и врата на Патрик  е намаляло значително. Зачервяванията и възпаленията са овладяни. Кожата се лекува добре.

За да постигне този резултат, Патрик си закупи от нас следните продукти:

 1. Почистващата Пяна и Пилинг на Dr. Derm, която се използва за почистване два пъти дневно и като пилинг 2-3 пъти седмично;
 2. Acne Out Серумът на Dr. Derm за засегнаитте участъци – серумът помага за елиминирането на бактерията, която причинява акне и спомага за лекуването на засегнатите участъци от лицето.
 3. ХидроМагнет Крема за Лице на Dr. Derm – кремът Воден Магнит на Dr. Derm помогна на Патрик да успокои и хидратира кожата, защото ако и да е проблемна и с акне, неговата кожа не страдаше от омазняване и излишен себум, а напротив беше суха и дехидратирана;
 4. 100% чиста розова вода – Патрик използва розовата вода като натурален тоник за лице, именно заради известните и противовъзпалителни свойства. Двата вида, които Патрик използва бяха Розова Вода 250 мл. на Българска Роза Карлово и Био Концентрираната Розова Вода на Биофреш.

С негови собствени думи, Патрик разказа:

Dr. Derm Преди и След

Джесика от Burpees Babies Beauty блог

Jessica's review of Dr. Derm

Jessica's Acne Scarring Results with Dr. Derm
Зачервяванията по кожата на Джесика, както и дълбочината на белезите са видимо намалени или елиминирани. Тенът на кожата е равномерен и кожата изглежда много по-здрава.

Когато за първи път се срещнахме с Джесика, тя сподели че има проблеми с акне и белези от акне. За да постигне резултата по-горе  тя използва:

 1. Почистващата пяна и пилинг на Dr. Derm като почистващо средство два пъти на ден и като пилинг 2-3 пъти в седмицата.
 2. Колаген Хидрогел на Dr. Derm  за незабавно възстановяване на афектираните от акне участъци и за успокояване на зачервяванията и възпаленията.
 3. Възстановяващия крем Acne Out на Biotrade за попълване и възстановяване на белезите и засегнатите от белези участъци. Добавеният фактор слънцезащита предпазва петната то акне от допълнително потъмняване.

С нейни думи Джесика сподели за опита си с продуктите от серията:

Преди и след Резултати с Dr. Derm

Може да прочетете повече за нея и как се грижи за кожата на блог поста, който написа за продуктите на Dr. Derm тук.

За тези и други съвети за грижа за кожата, модни и фитнес съвети от Джесика, последвайте я в Instagram тук.

Дион Фитзджералд

Dione's Results from using Dr. Derm
Акнето по страните на Дион се простира към челото и челюстта. На втората двойка снимки няма и следа от белези, възпаление или зачервяване. Резултатите Дион постигна с продуктите на Dr. Derm за 7 дни.

Дион си купи продуктите на Dr. Derm от магазина ни в Несебър, където ние препоръчахме:

 1. Почистващата пяна и пилинг за лице – Дион използва пяната и пилинга всеки ден, а 2-3 пъти в седмицата я оставаше за по няколко минути да подейства като пилинг.
 2. Acne Out серума на Dr. Derm – Акне Аут серума на Dr. Derm помага да се елиминира бактерията причинител на акне и изчиства кожата.

Със собствени думи Дион сподели:

Преду и След Резултати с Dr. Derm

Шона от ShaunaJ Mua блог 

Shauna J Mua's results with Dr. Derm
Черните точки и пъпките по страните и брадичката на Шона се изчистиха с помоща на почистващата пяна и пилинг на Dr. Derm и Акне Аут лосиона на Биотрейд.  Кожата сияе без следа от акне.

За да постигне тези резултати, Шона си поръча от сайта ни следните продукти: Shauna ordered her products from our website. To achieve her results she used:

 1. Почистваща пяна и пилинг за лице на Dr. Derm – За да почисти кожата и порите в дълбочина и да помогне с елиминирането на бактерията причинител на акне.
 2. 100%  Чиста Розова Вода от Биофреш да тонизира, успокои и подготви кожата. Чистата роова вода също притежава невероятни противовъзпалителни свойства и успокоява зачервяванията.
 3. Acne Out активен лосион от Биотрейд  за да елиминира бактерията причинител на акне.

За да научите повече за това как Шона поддържа кожата си чиста и сияйна, може да я последвате в Instagram.

Доун Раян

Dawn's Results with Dr. Derm
Чувствителната и зачервена кожа на Доун е успокоена благодарение на Колаген Хидрогела на Dr. Derm Зачервяванията са елиминирани и тена е равномерен и сияен.

За да постигне този ефект Доун си поръча от сайта ни успокояващия и регенериращ Колаген Хидрогел на Dr. Derm.

За да научите повече за продуктите, които Доун използва, за да се справи с чувствителната си кожа, както и истории за живота и с близначета, може да я пoследвате в Instagram.

Кои продукти на Dr. Derm са подходящи за моята кожа?

 • Мазна, чувствителна и смесен тип кожа, страдаща от акне и разширени пори.  Продуктите, които ние бихме ти препоръчали за да балансираш и да се погрижиш за този тип кожа са: Почистваща пяна и пилинг, Почистваща есенция, Акне Аут серум, Себум Стоп крем и Колаген Хидрогел на Dr. Derm.

 • Суха и дехидратирана кожа. Подходящите продукти за суха и дехидратирана кожа от серията на Dr. Derm включват Почистващо Мицеларно Мляко, Почистваща Есенция, Серум с 4 вида хиалуронова киселина, ХидроМагнет крем и Колаген Хидрогел.

 • Суха отпусната и зряла кожа. Продуктите, които бихме препоръчали за кожа, по която започват да си проличават признаците на стареене включват: Мицеларно почистващо мляко, Почистваща есенция, Серум с 4 вида хиалуронова киселина, Перлен серум, Фейс Лифт Крем и Колаген Хидрогел.

 • Чувствителна кожа страдаща от зачервявания, раздразнения и розацея. Продуктите, които ние препоръчваме, ако имате чувствителна кожа включват Почистваща Пяна и Пилинг, Мицеларно Почистващо мляко, Успокояващ крем за лице, Колагенов Хидрогел.

Благодарности за основната ни снимка: https://itsistislava.com/

Вашият коментар