Пожелания, благодарности и поглед към постигнатото от Cosmetics Bulgaria

По време на един от нашите последни работни дни за тази година, ние от екипа на Cosmetics Bulgaria бихме искали да използваме възможността да благодарим на всички наши клиенти и последователи за безусловната ви подкрепа и любов през изминалата година. Ние сме повече от благодарни, че зад нас стои такава силна, активна и любяща общност от почитатели и клиенти!

Бихме искали да ви пожелаем благословен празничен сезон и успешна Нова Година! Нека вашите домове да бъдат изпълнени с любов, щастие, смях и пратки от Cosmetics Bulgaria!  😎 Ние ще доставим!

Що се отнася до нас, ние сме благодарни, че през 2018 г.  усилията ни и упоритата ни работа се отплатиха и стигнахме толкова далеч в личния живот и работата си!

Членове на екипа ни посетиха две благотворителни събития в чужбина.

Пробягахме и най-голямото разстояние по време на Трябва Ултра – цели 145 км!

Мартин пробяга дистанцията от 145 км. за 34:06:55 часа с екипа на Cosmetics Bulgaria.

Покорихме върховете и разширихме хоризонтите си във всякакъв смисъл!

Част от екипа на Cosmetics Bulgaria изкачи връх Голям Кадемлия (2275.4 м) през ноември.

Имахме и силен сезон в магазина ни в Несебър.

Бяхме повече от благословени, че семейството на Cosmetics Bulgaria порастна. През 2018 г. приветствахме нови служители, както и първото бебе на Cosmetics Bulgaria – прекрасната Виктория Таргова.

Нашият екип стана свидетел и на втора сватба в семейството на Cosmetics Bulgaria!

Мартин и Ваня Василеви сключиха брак на 23.07

През 2018 г. посланици на марката ни в чужбина станаха партньори и партньори се превърнаха в приятели.

Потърсихме и открихме нова козметика за нашите магазини. Не всеки ден се откриват качествени продукти, които са резултат от иновативни формули, професионализъм и интелигентен дизайн, какъвто е случаят с Brave. New. Hair. Как да не ги обикнем от пръв поглед? Нямаме търпение да ви ги покажем скоро и на сайта!

Прекарахме си страхотно по време на представянето на Brave.New.Hair в магазина ни във Варна!

Поставихмеи безупречно основите на дистрибуция на “Българска Роза” АД – най-новото ни начинание.

Обектите, които Cosmetics Bulgaria зарежда с Българска Роза се отличават по подредба, стелаж и изложение на продуктите.

Разбира се, по време на всички тези успехи имахме и гафове като разменени товарителници и объркани пратки. Тогава бяхме благодарни, че получихме насреща само разбиране и на издънката ни бе погледнато шеговито и милостиво. Това само ни показва, че понякога и ние правим грешки, но важното е, че си взимаме поука и се подобряваме.

Решени сме през 2019 да бъдем още по-добри в това, което правим и да стигнем дори по-далеч, да подобрим резултатите си и нямаме търпение да споделим всички хубави новини, които пазим за след Нова Година!

Преди всичко това да се случи и преди работата отново да ни връхлети като скоростен влак, бихме искали да се отдадем на малко заслужена почивка. Ето и нашето празнично работно време.

То съответства с работното време на нашите куриери и производители, но въпреки всичко са възможни забавяния в обработката и доставката на поръчките. Молим, предварително да ни извините!

Честито Рождество Христово и Честита Нова Година!

Надя, Наско, Деси, Йосиф, Нели, Марто, Тони и Ани

1 Comment

  1. Желаем успехите да не спират и изворите да не пресъхват!!! Винаги да радвате клиентите си с професионално и отговорно отношение , каквото винаги е имало….

Вашият коментар