Мляко и амарант Arsy Cosmetics

Мляко и амарант Arsy Cosmetics

Козметичната линия Mляко и Aмарант Arsy Cosmetics е вашата домашна грижа за млада кожа без бръчки. Протеините и млечните мазнини предпазват кожата и косата от изсушаване. Киселото мляко е доказано козметичен продукт от древни времена, съдържа подхранващи съставки, които тонизират кожата , правят я гладка и мека и благоприятстват запазването на естествената и защита и слоя мастни киселини. Благодарение на този защитен филм, влагата се задържа по-дълго в дермата, което също допринася за еластичността.

Козметични продукти в серията

Козметичната линия Mляко и Aмарант Arsy Cosmetics включва дневен и нощен крем, околоочен серум, хиалуронова маска за лице, крем за ръце, масло за тяло, дамски комплект.

Амарантът също е изключително полезен за козметични цели поради сквалена, съдържащ се в растителни семена. Скваленът е основен компонент на човешката кожа, който поддържа оптимална влажност на кожата, обогатява клетките с кислород и предпазва от свободни радикали. По този начин забавя процеса на стареене и активно допринася за обогатяването на кожните клетки. Хиалуроновата киселина, когато се прилага като крем, привлича влага от въздуха в кожата и стимулира нейната хидратация. Благодарение на този начин на действие, дерматологичният ефект на хидратацията е многократно по-голям.

  • До офис на куриер

    3,90 лв.

  • До вашия дом

    5,90 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 50 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Целите, Които Ще Ни Разкрасят През 2019

2019 е вече тук с гръм и трясък! За много от нас това е вълнуващо време от годината, в

Пожелания, благодарности и поглед към постигнатото от Cosmetics Bulgaria

По време на един от нашите последни работни дни за тази година, ние от екипа на Cosmeti

Нагоре