Avia

Avia

Основана през 1997 г., марката Avia отбелязва своя старт с производството на сапуни с натурална българска хума и постепенно разширява своята гама. Днес Avia предлага натурална козметика за лице, тяло и коса, която се бори ефективно с различни кожни проблеми като екзема, акне, псориазис, целулит, себорея и стареенето на кожата. Продуктите на Avia са подходящи за всеки тип коса и кожа, особено за чувствителната. Екипът на Avia използва хума събрана и обработена ръчно, сушена на слънце и без участието на метал, за да запази всичките ѝ ценни свойства.

Avia предлага естествени и чисти продукти с натурална българска хума, подходящи в грижата за косата, кожата и тялото. Те ефективно регенерират и подхранват изтощена коса, нормална и суха, проблемна и чувствителна кожа. Натуралната хума е естествен антисептик, който успешно забавя образуването на бръчки, регулира PH баланса в кожата и намалява производството на излишен себум върху скалпа и кожата. 

Всички продукти Avia съдържат натурални съставки и не включват алергени, парабени, сулфати, силикони и други вредни консерванти в състава си.

Нагоре