Натурални етерични масла Българска Роза Карлово

Натуралнитете етерични масла на марката Българска Роза Карлово са полезни и предпазват от вредните влияния на околната среда и стреса на съвремието. В състава им присъстват натурални минерали, витамини и антиоксиданти, които имат успокояващо, противовъзпалително и подхранващо действие. Предлагат природна терапия за тялото и душата, като по естествен начин освежават и съхраняват тяхната младост и отлично състояние.

Натуралните етерични масла Българска Роза Карлово включват 100% етерично масло от босилек, лайка, кедър, цитронела, карамфил, лимон, лавандула, мента, бял равнец, портокал, чаено дърво, пачули, бор и смрадлика.  

 

Козметични продукти в серията

Етеричните масла са тайната на аромотерапията. Те ускоряват отделянето на отпадъчни вещества и мъртви клетки, както и регенерирането на нови здрави клетки. Една от причините етеричните масла да са толкова ефикасни за лечението на кожни проблеми е, че се абсорбират лесно и проникват до най-дълбоките нива на кожата. Естественото затопляне при масаж отваря порите, като по този начин помага за проникването на есенциите. Когато вдишвате определен аромат, той изпраща послания до мозъка, който реагира, освобождавайки химически вещества. Те отпускат и стимулират тялото. Когато се използват локално по време на масаж или в ароматерапевтична вана, молекулите в етеричните масла преминават през кожата, насочват се към кръвоносната система и стигат до места, където са нужни, за да започнат да действат.

  • До офис на куриер

    4,50 лв.

  •  До адрес на получател

    5,90 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 79 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Cosmetics Bulgaria в очакване на Black Rose Friday 2023

Остават броени часове до старта на кампанията за Черен Петък и за седма поредна го

Колаген Хидрогел от Dr. Derm – Ревю и поглед върху съставките!

Колагеновият хидрогел от Dr. Derm предлага набор от предимства, от дълбока хидратаци

Нагоре