Соли за вана Българска Роза Карлово

Солите за вана на производителя Българска Роза Карлово с натурални съставки са вашата домашна грижа за тялото и душата. Те са уникален природен продукт, състоящ се от минерали и микроелементи, в съчетание с етерични масла, които действат възстановяващо при преумора, отпадналост и стрес. Съдържат екстракти от различни лековити билки. Действат благоприятно на цялата кожа, подхранват я, предпазват я от ненужната мазнина. Придават на кожата нежност, мекота, еластичност, здравина и стегнатост.

Козметични продукти в серията

Солите за вана освежават, отпускат, парфюмират, лекуват и измиват вашето тяло. Техните аромати и свойства действат релаксиращо и ободряващо, като отпускат нервите и ги освобождават от натрупаната умора и напрежение. Зареждат с енергия, като едновременно с това освежават, ароматизират и измиват тялото. 

Те са особено полезни за укрепване и възстановяване на организма при преумора, отпадналост и стрес. Помагат при синузит, ангина, артрит, уморени крака и преумора. Ако имате температура - полежете във ваната 10 мин. и ще се почувствате по-добре.

  • До офис на куриер

    3,90 лв.

  •  До адрес на получател

    5,90 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 79 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Cosmetics Bulgaria през 2019 – Поглед към най-добрите ни моменти!

След турбулентна, но успешна 2018, се радваме да споделим, че 2019 беше още по-добра год

Нашите Преди & След Резултати с Dr. Derm

Събрали сме някои от най-добрите Преди & След резултати на наши клиенти използва

Нагоре