Teenager

Серията Teenager на марката Black Sea Stars е натурална козметика за лице и тяло с козметично, профилактично и лечебно действие. Това е специализирана козметика за чувствителна и акнетична кожа с изразено противовъзпалително и антисептично действие. Продуктите са разработени на основата на стабилизирана черноморска луга, лечебна кал от черноморските солени езера и етерични масла, които се използват успешно в естетическата ароматерапия и таласотерапия. 

Козметични продукти в серията

Продуктите на Серията Teenager на Black Sea Stars имат широк антимикробен спектър. Приложими са при кожни раздразнения, акне и други кожни заболявания. Обогатени са с важен във физиологично отношение минерален състав, микроводорасли и микрофауна, типични за нашите солени езера. Действат подхранващо, релаксиращо, почистващо и разкрасяващо на кожата и тялото.Могат успешно да бъдат използвани и в домашни условия

Продуктовата гама на Black Sea Stars съдържа хидратиращ дневен крем, измиващ гел анти-акне, лосион анти-акне, минерализиращ гел анти-акне, кална маска анти-акне, защитен гел анти-акне.

  • До офис на куриер

    3,20 лв.

  • До вашия дом

    5,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 50 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Дистрибуция на Българска Роза Карлово

Както повечето от вас може би вече знаят, 2018 започна с гръм и трясък за нас!  Това е

Розата в Черния ни Петък!

Черният петък е почти тук и ние сме развълнувани да обявим, че Cosmetics Bulgaria ще участв

Нагоре