BeAdora

BeAdora

Козметичната линия BeAdora е една от най-ефективните подмладяващи серии, както на Body Beauty, така и на българския пазар изобщо. BeAdora се откроява със своето съдържание на уникалното масло Lakesis, което отключва протеина на младостта и само след 28 дни на употреба кожата е стегната, подмладена и добре хидратирана. Серията също така съдържа екстракт от хайвер на градински охлюв, който помага за възстановяването на кожата.

Козметични продукти в серията

BeAdora включва мощни активни съставки от естествен произход, получена благодарение на най-съвременни технологии. Някои от компонентите включват:

Хайвер от Градински Охлюв - незаменим източник на колаген, еластин, аминокиселини, протеини и витамини. Екстрактът от градински охлюв съдържа всичко, от което кожата се нуждае, за да е овлажнена, подхранена и защитена.

Масло Lakesis - Ново-откритото масло Lakesis се добива от Мастиковите дървета растящи на остров Хиос. Силата на маслото е в това, че отключва и стимулира производството на протеина Klotho, още известен като протеина на младостта.

Hyaluronic acid Cube3 - Ново поколение хиалуронова киселина, която прониква дълбоко в кожата и действа мощно на клетъчно ниво, спомагайки регенерацията на кожата.

EPS Seafill - 100% натурално биотехнологичен полизахарид на натурална основа добит от морски планктон и микроорганизми. Заглажда кожата, заличава фините линии и несъвършенства и уплътнява мрежата от колагенови влакна.

Козметичната линия включва подмладяващ лифтинг серум, мултиактивен крем заоколоочен контур, регенериращ нощен крем, интензивен овлажнител и еликсир за кожата. 

  • До офис на куриер

    3,20 лв.

  • До вашия дом

    5,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 50 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Дистрибуция на Българска Роза Карлово

Както повечето от вас може би вече знаят, 2018 започна с гръм и трясък за нас!  Това е

Розата в Черния ни Петък!

Черният петък е почти тук и ние сме развълнувани да обявим, че Cosmetics Bulgaria ще участв

Нагоре