Ecomaat Bulgaria

Ecomaat Bulgaria

Ecomaat Bulgaria е семейно предприятие основано през 2001 година. От 2004г.  фирмата е водещ производител на био сертифицирани ароматни продукти, търсени и в България и в чужбина. Изключително високото качество на продукти с етерични масла, флоралните води, уникалните СО2 екстракти , които са с истинско българско розово масло, с безценен екстракт от ирис или с уникалния екстракт от люляк, гарантират цялостна грижа за красота, чрез ароматерапия, която влияе върху процесите на регенириране и възстановяване на кожата.

 

100% от съставките на произвежданите от Еcomaat Bulgaria крайни продукти са от доказани био сертифицирани източници с ясна проследимост и произход. Те не съдържат изкуствени и синтетични вещества, минерални масла, силикони, пропилен-гликол, консерванти, емулгатори, оцветители, ГМО, пестициди и тежки метали или йонизиращи лъчения при обработката им. Суровините използвани за всички етерични масла, флорални води и свръх критични СО2 екстракти са 100% натурални, чисти, неподправени, автентични и био сертифицирани, покриващи строгите изисквания на био регламените EU 834/2007 & USDA NOP. Извличането на активните вещества се осъществява чрез зелени технологии, основани на физични процеси: дестилиране, филтриране, изпарение и екстракция. 

Продуктите от линия Spa Maat Products омекотяват, регенерират и подобряват еластичността на кожата, стимулират на процесите на метаболизма в тъканите, подобрявайки кръвната циркулация и имунитета, био-активен резонанс в продължение на часове след завършване на процедурите и най-важно - баланс на процесите в тялото: на физическо и емоционално ниво. 

 СО2 екстрактите, използвани като активни ингредиенти в луксозната колекция Natural & Deluxe  проявяват значителни антиоксидантни, хипоалергенни, имуностимулиращи и противовъзпалителни свойства. Продуктите от колекция Natural & Deluxe са предназначени за модерните хора с осъзнат "Био насочен"  начин на живот - за хората с екологично съзнание и разбиране за устойчиво развитие, ценящи модерните технологии  в хармония с природата.

Употребата на хранителни добавки от серията La Vie en Rose подпомага нормалното функциониране на кожата и въздейства върху развитието на косата и ноктите.  Комбинирани със здравословен начин на живот хранителните добавки с роза подпомагат възстановяването на нормалната функция на кожата и й предават лъчезарен и младежки вид. Защитават кожата от агресията на свободните кислородни радикали от слънчевата радиация и подпомагат равномерното образуване на тен.

Линията Dodo включва продукти съдържащи най-нежните и безопасни, био сертифицирани СО2 екстракти-очарователна и любяща грижа за вас и вашето бебе. Растителните масла с лайка и роза успокояват, затоплят, отпускат и запазват еластичността на кожата. 

Разработените бутикови серии са с висока добавена стойност и са предназначени за професионална и домашна употреба.

Нагоре