Feeling Beautiful

Feeling Beautiful

Feeling Beautiful е една от най-известните и обичани серии на Freeman предлагаща разнообразие от маски и скрабове за лице, ефективни за отстраняването на редица кожни проблеми и подходящи за всякакъв тип кожа. 

Козметични продукти в серията

Маските на Freeman успешно почистват, подхранват и овлажняват кожата в дълбочина, премахват излишния себум и регулират повторната му проява. Елиминират черните точки и свиват порите. Правят кожата кадифено мека и гладка. Ухаят прекрасно. 

Серията включва ензимна маска за лице с ананас, анти-стрес маска за лице с морски минерали от Мъртво море, почистваща маска за лице с акаи, детоксикираща маска маска за лице с ягода и шоколад, изсветляваща маска за лице с пшеничен зародиш, нощна овлажняваща маска за лице с пъпеш и лайка, скраб за лице с екстракт от кайсия, полираща маска за лице 2в1 с черен въглен и захар, скраб за лице с розов грейпфрут. маска за лице с краставица, маска за лице с авокадо и овес и диамантена минерална маска за лице. 

Друго предимство на продуктите от серията Feeling Beautiful включват факта, че всеки продукт се предлага, както в туба за многократна употреба, така и в удобни сашета, подходящи за първа среща с продуктите или за път, 

  • До офис на куриер

    3,20 лв.

  • До вашия дом

    5,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 50 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Дистрибуция на Българска Роза Карлово

Както повечето от вас може би вече знаят, 2018 започна с гръм и трясък за нас!  Това е

Розата в Черния ни Петък!

Черният петък е почти тук и ние сме развълнувани да обявим, че Cosmetics Bulgaria ще участв

Нагоре