Feeling Beautiful

Feeling Beautiful

Feeling Beautiful е една от най-известните и обичани серии на Freeman предлагаща разнообразие от маски и скрабове за лице, ефективни за отстраняването на редица кожни проблеми и подходящи за всякакъв тип кожа. 

Козметични продукти в серията

Маските на Freeman успешно почистват, подхранват и овлажняват кожата в дълбочина, премахват излишния себум и регулират повторната му проява. Елиминират черните точки и свиват порите. Правят кожата кадифено мека и гладка. Ухаят прекрасно. 

Серията включва ензимна маска за лице с ананас, анти-стрес маска за лице с морски минерали от Мъртво море, почистваща маска за лице с акаи, детоксикираща маска маска за лице с ягода и шоколад, изсветляваща маска за лице с пшеничен зародиш, нощна овлажняваща маска за лице с пъпеш и лайка, скраб за лице с екстракт от кайсия, полираща маска за лице 2в1 с черен въглен и захар, скраб за лице с розов грейпфрут. маска за лице с краставица, маска за лице с авокадо и овес и диамантена минерална маска за лице. 

Друго предимство на продуктите от серията Feeling Beautiful включват факта, че всеки продукт се предлага, както в туба за многократна употреба, така и в удобни сашета, подходящи за първа среща с продуктите или за път, 

  • До офис на куриер

    3,90 лв.

  • До вашия дом

    5,90 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 79 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Нашите Преди & След Резултати с Dr. Derm

Събрали сме някои от най-добрите Преди & След резултати на наши клиенти използва

Целите, Които Ще Ни Разкрасят През 2019

2019 е вече тук с гръм и трясък! За много от нас това е вълнуващо време от годината, в

Нагоре