Natural Cosmetic

Natural Cosmetic

Българската козметична компания Natural Cosmetic е утвърден производител на био козметика за лице и тяло с висококачествени етерични и растителни масла. Козметичните продукти на Natural Cosmetic се предлагат на пазара от началото на 2006 г. и днес са предпочитана козметика от клиенти търсещи баланс между градския начин на живот и хармония с природата.

 

Серии от този производител

Продуктите на Natural Cosmetic са обединени в сериите Relax 24, био продукти Rosa Pretiosa, Argan & Macadamia, BioRhythm, Aphlame, както и професионалната серия Natural Cosmetic Professional, разработена за салони за професионален масаж и спа центрове. 

Съставени от най-малко 95% висококачествени натурални суровини, продуктите са разработени в унисон с природата и посредством най-добрите световни тенденции в производството на козметика. Компанията е носител на десетки награди за качество, присъдени от български и чуждестранни асоциации, а също така е и пълноправен член на Българска Национална Асоциация за Етерични масла, Парфюмерия и Козметика.

В козметиката на Natural Cosmetic се използват изцяло органични биоактивни вещества, като най-малко 10% от суровините са получени от биоземеделие. Липсата на вредни химикали, парабени, силикони и ГМО-съставки допринася за изключително благоприятното въздействие на продуктите върху Вашата кожа.

Спазвайки принципите на Добрата производствена практика в козметичната промишленост, компанията не използва опитни животни, опаковките на продуктите са рециклируеми, а съставките са 100% биоразградими и не представляват опасност за водните организми.

 

Нагоре