Thalloderma

Thalloderma

Създадени през 1991 г. от  проф. Златко Пенев, фармацевтични лаборатории "Талодерма" са изтъкнат производител на качествена, достъпна и ефективна козметика за всеки тип кожа от зряла, суха. проблемна и чувствителна, както и всяка нужда (слънцезащита, целулит, сезонна грижа, суха и дехидратирана кожа). Те прекрасно съчетават дългогодишния опит на своя създадел, проф. Пенев,  в сферата на дерматологията и достойнствата на българските природни богатства и съставки с достиженията на съвременната наука и технология. 

Серии от този производител

Производствената листа на компанията включва: дермато-козметични продукти, хранителни добавки и медицински изделия. В Cosmetics Bulgaria ще откриете някои от най-обичаните серии на Thalloderma, а именно: Magic from the Antarctic Sea, Thalloderma Rosa Bioactive, Thalloderma Anti-age и др и серията им от незаменими чайове за сияйна кожа. 

Продуктите на Thalloderma са с доказано високо качество, и всеки един от тях се изпитва за съвместимост с човешката кожа и за ефективност в съответствие с Директивата за козметика на ЕС и стандартите установени от COLIPA (The European Cosmetic and Perfumery Association).

Нагоре