Грижа за тялото Wooden Spoon

Грижа за тялото Wooden Spoon

Продуктите за  тяло на Wooden Spoon предлагат всеобхватна грижа за тялото, вдъхновена от природата. 

Козметични продукти в серията

Серията грижа за тялото на Wooden Spoon съдържа пухкави и нежни крем-бутери и масла за тяло, които се топят върху кожата. Нежно я подхранват, овлажняват и защитават. Натуралните масла стимулират по естествен начин процесите на регенерация в кожата, образуват защитен филм и се борят срещу вредните атмосферни влияния. 

 Със своето разнообразие, продуктите на Wooden Spoon са подходящи за всеки тип кожа и вкус. Серията включва: крем-бутер за тяло Royal Touch с органично какаово масло, Rose Pampering с органично розово масло, Lavender Dream с органично лавандулово масло, Arnica and Menthol Crystals с арника и ментол, Busy Beeswax с пчелен восък и масажно олио за тяло с релаксиращ бленд от органично лавандулово, органично кайсиево и органично арганово масло. 

Всички суровини използвани в производството на продуктите за тяло от Wooden Spoon са с доказан натурален и органичен състав, са добити по метода на студено-пресоване и са обработвани на ниски температури, за да се запазят ценните им свойства.

Не са тествани върху животни!

  • До офис на куриер

    3,20 лв.

  • До вашия дом

    5,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 50 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Дистрибуция на Българска Роза Карлово

Както повечето от вас може би вече знаят, 2018 започна с гръм и трясък за нас!  Това е

Розата в Черния ни Петък!

Черният петък е почти тук и ние сме развълнувани да обявим, че Cosmetics Bulgaria ще участв

Нагоре