Натурално масло от моринга OliVital CBN Laboratories

2411

  • 100% чисто масло от моринга.
  • Премахва сърбежа, възпаленията и оказва благотворно действие върху зачервявания и ухапвания.
  • Особено ефективен върху кожни инфекции, ревматизъм и артрит.
  • Притежава изразен подмладяващ ефект.
  • не съдържа консерванти, изкуствени аромати и оцветители.
30 ml.
  • 16,85 лв. (без ДДС: 14,04 лв.)

Няма наличност

За продукта

Натуралното масло от моринга OliVital на CBN Laboratories омекотява, възстановява, подмладява и успокоява кожата на лицето и тялото. Подхранва скалпа и косата. В грижата за кожата, то има противобръчков ефект и  ревитализира, успокоява, премахва възпаленията и сърбежа и върху увредената и суха кожа. Има мощно анти-акне действие. Семената Моринга съдържат антибиотик и се използват много ефективно при кожни инфекции, ревматизъм, артрит и други ставни заболявания, ухапвания от насекоми, драскотини и рани. Маслото от моринга също така изравнява тена и позволява здравословно и красиво изгаряне по време на слънчеви бани. Използва се като активатор на UV филтри и стимулира производството на меланин.

В грижата за косата, маслото от моринга, има подхранващ ефект, като възстановява сухата коса, хидратира скалпа и премахва сърбежа и лющенето. Намалява пърхота и цъфтежа.

Маслото от моринга се добива чрез студено пресоване на семената от плодовете на дървото Моринга. То е богато на олеинова киселина, фитостероли и токофероли. Олеиновата киселина прави маслото бързо и дълбокопроникващо, дарявайки кожата с изключително важни хранителни вечества и спомага за заключване на влагата в кожата. Бета-ситостерола премахва причинителите на акне и съхранява естествените нива на колаген. Токоферолите имат успокояващи, овлажняващи, подхранващи, регенериращи, антиоксидантни и антисептични качества.

Начин на употреба

Натуралното масло от моринга може да се използва в чист вид директно върху кожата или за обогатяване на готови козметични продукти. Може свободно да се използва и в домашната козметика. Нежно масажирайте малка част от маслото върху проблемния участък до пълно абсорбиране. 

Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина на температура от 5°С до 25°С. Пазете далеч от достъпа на деца. Само за външна употреба!

Съставки

Moringa Oleifera Seed Oil

Условия за доставка

  • До офис на куриер

    3,90 лв.

  •  До адрес на получател

    5,90 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 79 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Потребителски ревюта

Бъдите първият, който ще напише ревю за този продукт.

Напиши ревю

За да напишите ревю, трябва да влезете в своя профил.

Cosmetics Bulgaria през 2019 – Поглед към най-добрите ни моменти!

След турбулентна, но успешна 2018, се радваме да споделим, че 2019 беше още по-добра год

Нашите Преди & След Резултати с Dr. Derm

Събрали сме някои от най-добрите Преди & След резултати на наши клиенти използва

Нагоре