Органично масло от таману OliVital CBN Laboratories

2413

  • 100% натурално масло от таману.
  • Богато на липиди и мастни киселини, витамини и минерали.
  • Лекува псориазис, акне, екземи. Има благотворно действие върху изгаряния, възпаления и дерматитни проблеми.
  • Омекотява, овлажнява и подхранва косата.
  • Не съдържа консерванти, оцветители и изкуствени аромати.
30 мл.
  • 24,90 лв. (без ДДС: 20,75 лв.)

Няма наличност

За продукта

Органичното масло от Таману OliVital на CBN Laboratories омекотява, подхранва и успокоява сухата, чувствителна, раздразнена и проблемна кожа. Притежава мощно антисептично действие и регенерира кожата на клетъчно ниво.

Органичното масло от таману има много ефективни регенериращи , противовъзпалителни , ранозаздравяващи , аналгезиращи, овлажняващи и антибактериални свойства. Попива добре в кожата и не я оставя мазна. Препоръчва се за ежедневна грижа при суха, чувствителна и проблемна кожа, с обриви или сърбеж при деца и възрастни хора. С маслото могат да се третират ефективно микротравми и микропукнатини, болка, сърбеж, възпаление, херпес, слънчеви изгаряния и ухапвания от насекоми. Маслото се използва широко в дерматологията, като допълнително средство за лечение на акне, екзема, псориазис, изгаряния, възпаления, стрии и различни дерматитни проблеми. Ефикасно премахва бръчки.

В грижата за косата, маслото от Таману служи като естествен балсам и овлажнител за коса, особено подходящ при суха и изтощена. То стимулира растежа на косата и ноктите и ги прави блестящи и заздравени.

Маслото таману(Александрийски лавър) се добива чрез студено пресоване на предварително изсушените на слънце ядки на Calophyllum inophyllum. То съдържа различни видове липиди - триглицериди, гликолипиди, фосфолипиди, стероли (ситостерол, пигмастерол, кампестерол и други), терпеноиди и лактони, както и наситени и ненаситени мастни киселини: олеинова (34-45%), линолова (24-35 %), стеаринова киселина (12-20%), палмитинова киселина (12-20%), линоленова и много други, които действат възстановяващо и стимулиращо на имунната система и имат силно противовъзпалително действие.

Начин на употреба

Натуралното масло от таману може да се използва в чист вид директно върху кожата или за обогатяване на готови козметични продукти. Може свободно да се използва и в домашната козметика. Нежно масажирайте малка част от маслото върху проблемния участък до пълно абсорбиране. 

Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина на температура от 5°С до 25 °С. Пазете далеч от достъпа на деца. Само за външна употреба!

Съставки

Calophyllum Inophyllum Seed Oil

Условия за доставка

  • До офис на куриер

    3,90 лв.

  •  До адрес на получател

    5,90 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 79 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Потребителски ревюта

Бъдите първият, който ще напише ревю за този продукт.

Напиши ревю

За да напишите ревю, трябва да влезете в своя профил.

Cosmetics Bulgaria през 2019 – Поглед към най-добрите ни моменти!

След турбулентна, но успешна 2018, се радваме да споделим, че 2019 беше още по-добра год

Нашите Преди & След Резултати с Dr. Derm

Събрали сме някои от най-добрите Преди & След резултати на наши клиенти използва

Нагоре