Колаген Хидрогел от Dr. Derm – Ревю и поглед върху съставките!

Колагеновият хидрогел от Dr. Derm предлага набор от предимства, от дълбока хидратация до подобряване на текстурата на кожата и намаляване на първите признаци на стареене. Тази седмица ще направим обзор на неговата формула и текстура. Предоставяме подробно обяснение какво го прави един от топ продуктите от козметичната линия Dr. Derm. 

   Колагеновия Хидрогел на Dr. Derm:

 • Съдържа Aquaxyl® и Fucogel® – патентовани съставки с овлажняващо, изглаждащо, anti-age действие;;Collagen Hydrogel by Dr. Derm
 • Богат на колаген, хиалуронова киселина, сребро и пептиди;
 • Успокоява и облекчава сухата, дехидратираща, сърбяща и лющеща се кожа;
 • Ревитализира, озарява и дарява енергия на кожата;
 • Подхранва, хидратира и успоковява;

  Предимства на Колаген Хидрогела от Dr. Derm:

  1. Изобилие от хидратация: Хидрогелът на Dr. Derm притежава мощна хидратираща система. Формулиран е да задържа влагата, като поддържа кожата ви хидратирана през целия ден. Това е от съществено значение за поддържане на плътна, сочна и младежка кожа с озарен тен.
  2. Увеличава производството на колаген: С напредването на възрастта производството на колаген намалява, което води до отпускане и бръчки. Благодарение на добавените пептиди, колаген хидрогелът може да стимулира производството на колаген, като помага за подобряване на еластичността на кожата и намалява появата на фини линии и бръчки.
  3. Results with Dr. Derm on Irritated Skin

   3.Успокоява:
   Охлаждащите и успокояващи свойства на колагеновия хидрогел го правят отличен избор за хора с чувствителна или раздразнена кожа. Спомага за намаляване на зачервяването и възпалението.

   4.Подобрява абсорбцията: Хидрогела има уникална способност да доставя активни съставки дълбоко в кожата. Това означава, че не само се възползвате от колагена, но и всички други полезни съставки в продукта също се усвояват по-ефективно.

  4. Подобрява текстурата на кожата: При редовна употреба колагеновият хидрогел може да доведе до по-гладка кожа с по-равномерен тон. Той е особено ефективен за намаляване на появата на неравна текстура или сухи, неравномерни участъци и петна.

   Сега, нека разгледаме по-отблизо някои активни съставки, вложени в Колаген Хидрогела:

   Обзор на състава:

   1. Колаген: Спомага за укрепване на структурата на кожата, като намалява появата на фини линии и бръчки. Освен това, той насърчава еластичността на кожата, което води до по-стегната и по-млада кожа.

   2. Хиалуронова киселина: Този хидратиращ супергерой има невероятната способност да задържа до 1000 пъти теглото си във вода. Изпълва кожата, изглажда фините линии и оставя тена ви да изглежда сияен и освежен. Прави кожата сочна.

   3. Пептиди: Пептидите са малки вериги от аминокиселини, които помагат за стимулиране на производството на колаген. Те също така подпомагат естествените процеси на оздравяване на кожата и могат да подобрят стегнатостта ѝ.

   4. Aquaxil® + Fucogel® – патентовани съставки, които спомагат за плътността на кожата, като я поддържат мека и стегната.

   5. Сребро:  Известно със своите мощни антимикробни ползи, среброто насърчава заздравяването на рани и помага в борбата с бактериите, което насърчава здрав микробиом на кожата.

   Съвети как да се възползвате максимално от този продукт!

   1. Нанасяйте сутрин и вечер върху влажна кожа;
   2. Използвайте като серум под крема;
   3. Може да се използва самостоятелно;
   4. Използвайте по-плътен слой като нощна маска;
   5.Нанасяйте толкова често, колкото е необходимо, за да успокоите и хидратирате сухата, дехидратирана, лющеща се или раздразнена кожа;

   Закупете колаген хидрогел Dr. Derm от сайта на Cosmetics Bulgaria, включително и с международна доставка:

   https://www.cosmeticsbulgaria.com/en/product/collagen-hydrogel-for-face-dr-derm-professional/

   Източници: 

   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17651227/
   https://www.healthline.com/health/peptides-for-ski

    

Вашият коментар