Bellapierre Cosmetics

Bellapierre Cosmetics

Bellapierre Cosmetics е най-добрият източник за висококачествен, изцяло натурален минерален грим, който осигурява перфектно покритие за всички типове кожа и предлага богат избор от вълнуващи цветове, съобразени с вашия стил, настроение и най-вече за подчертаване на естествената красота на вашата кожа. Минералният грим на Bellapierre е отличен избор за вашата кожа, очи и устни.

Минералните продукти на Bellapierre не съдържат талк, масла, добавки, пълнители и потенциално вредни съставки, включително бисмут оксихлорид. Продуктите са особено подходящи за чувствителна, алергична и проблемна кожа, страдаща от акне, розацея или склонна към кожно раздразнение. Минералният грим на Bellapierre притежава мощни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, не запушва порите и не е комедогенен. Той съдържа естествена UVA и UVB защита и намалява появата на фини линии и бръчки. Гримът на Bellapierre е подходящ е за зряла кожа и покрива всички несъвършенства, като прави кожата на лицето да изглежда младежки свежа и сияйна.

Продуктите на Bellapierre включват широк и всеобхватен избор от минерален грим за лице, очи и устни, както и удобни и меки четки и аксесоари, които да улеснят нанасянето му и да го направят още по-дълготраен. Минералният грим на Bellapierre включва: минерални пигменти и сенки за очи (60 разкошни нюанса); насипен минерален фон дьо тен (10 покривни нюанса); компактен минерален фон дьо тен (10 покривни нюанса); минерален руж (4 нюанса); компактен минерален руж (4 нюанса) насипен минерален бронзант (4 нюанса); компактен минерален бронзант (4 нюанса); минерален ВВ крем (5 нюанса), натурален ванилов балсам за устни, прозрачен гланц за устни, минерална основа за сенки и грим, спирала за обем, база за глитър, гланц за устни с ефект за обем, моливи за устни, очна линия, заглаждаща основа за грим, течно дълготрайно матово червило, колекция от четки (за пудра, кабуки, ветрило, четка за руж, четка за сенки, четка за очна линия и коректорна четка ). Не на последно място козметичните линии на Bellapierre включват и комплекти за грим от контуриращи сетове до стартови комплекти за начинаещите. 

 

Нагоре