Начини на плащане

Cosmetics Bulgaria предлага няколко удобни и сигурни начина за плащане. 

Наложен платеж - един от най-често използваните методи за плащане на територията на страната. При избиране на този метод, не дължите нищо в момента на поръчка. Заплащането се извършва на куриера по време на доставката. 

Visa, MasterCard, Maestro - Всички знаем тези моменти, когато от нас се изисква само да си харесаме нещо, а за всичко останало се грижи MasterCard. Нашата платформа позволява сигурно плащане чрез виртуалната система на Борика, като може да използвате своите Visa, MasterCard и Maestro карти, независимо в коя държава или банка са регистрирани те. По време на плащането връзката между потребител (Вас) и системата на Борика е подсигурена и Вашите данни не се записват или съхраняват, нито от нас, нито от трети лица. Ние не начисляваме такса за плащане по електронен път и не сме сложили лимит на транзакциите, които може да извършвате. 

PayPal - Бързо, лесно и сигурно, PayPal ви позволява да извършите плащане по електронен път, без да се налага да си търсите картата. По време на плащането връзката между потребител (Вас) и системата на PayPal е подсигурена. Ние не начисляваме такса за плащане по PayPal. 

По банков път - Може да заплатите за Вашата поръчка по банков път, ако така ви е най-удобно. В такъв случай е необходимо да изберете това от опциите за плащане при финализиране на Вашата поръчка. Ще ви бъде генериран номер на поръчката, който трябва да присъства като основание на платежното нареждане. Веднага след потвърждение на Вашето плащане, ще Ви изпратим поръчката. Нашите банкови детайли са следните: 

"Козметикс България Профешънъл" ЕООД

BG93FINV91501016849646

BIC: FINVBGSF

Първа Инвестиционна Банка

 

Cosmetics Bulgaria в очакване на Black Rose Friday 2023

Остават броени часове до старта на кампанията за Черен Петък и за седма поредна го

Колаген Хидрогел от Dr. Derm – Ревю и поглед върху съставките!

Колагеновият хидрогел от Dr. Derm предлага набор от предимства, от дълбока хидратаци

Нагоре