Често задавани въпроси

Въпроси свързани с правенето и обработката на поръчки

Задължително ли е да имам регистрация преди да направя поръчка?

Не. Можете да направите поръчката си като гост и да въведете данните си при финализирането на Вашата поръчка. Разбира се, ние винаги насърчаваме нашите клиенти да ползват своите регистрации, за да могат да трупат бонус точки и да се информират за нашите промоции и нови предложения.

Мога ли да си поръчам по телефона?

Да, разбира се. Ние с радост ще приемем поръчките Ви направени по е-мейл, Facebook или телефон, ако така Ви е по-удобно, но нашето желание е да може да се възползвате от бонус точките, които бихте натрупали, ако направите поръчката си през сайта ни.

Как мога да платя за поръчката си?

Както на Вас Ви е най-удобно. Предлагаме опции за плащане с наложен платеж, по банков път, PayPal, кредитни или дебитни карти (Visa, MasterCard и Maestro).

Желая да закупувам стоки на едро, мога ли да поръчам онлайн?

Да. Нашата платформа Ви позволява да се регистрирате като търговец на едро. Като такъв Вие ще можете да се ползвате с отстъпки, които ще растат заедно с Вашата поръчка. Тази функция е удобна за всички търговци на едро, както и за всички фризьорски салони и салони за красота, козметични и спа студиа.

Същото важи и за търговци на едро от чужбина.

Ще ми издадете ли фактура за направена поръчка?

Разбира се. Издаваме фактури на всеки, който си е поискал. При финализиране на Вашата поръчка изберете опцията: „Желая фактура“. Фактурите се изготвят и пращат електронно, така че пазете касовото бонче от пратката.

Мога ли да се ползвам с допълнителна отстъпка?

В Cosmetics Bulgaria ние сме предложили нашите оптимални цени и сме дали най-доброто от себе си, за да направим качествената българска козметика достъпна за всички наши клиенти. Допълнителна отстъпка може да получите, ако се регистрирате като търговец на едро и поръчвате в по-големи количества. За всичко останало ще получавате бонус точки, които ще можете да обменяте за продукти.

Не забравяйте да се запишете за нашия бюлетин и да следите нашите профили в социалните мрежи, за да сте винаги в час с промоционалните кампании и кодове, които създаваме.

Искам да си поръчам козметика, която не виждам никъде на сайта Ви. Какво да направя?

Ние винаги сме отворени да работим с нови, качествени и интересни производители. Ако искате да си поръчате нещо от нас, но не го виждате на сайта или искате да ни препоръчате козметика, изпратете запитване на office @ cosmeticsbulgaria . com и ние с радост ще върнем отговор до 1 работен ден дали ще можем да изпълним Вашата поръчка. Ние тепърва стартираме и ако не намирате нещо при нас, това може да е защото просто не сме стигнали до неговото качване на нашата платформа.

Ако произвеждате или дистрибутирате страхотни козметични продукти и бихте искали да ги продавате в Cosmetics Bulgaria, за да могат те да стигнат до хиляди клиенти в България и чужбина, не се колебайте също да се свържете с нас.

Въпроси свързани с метода на доставка

Как ще получа продуктите си и колко е цената на доставката?

Продуктите си може да получите по куриер до Вашия адрес или от офис на Еконт. Цената на доставката зависи от метода, който сте избрали. До офис на Еконт цената е 3.90 лв, а до адрес: 5.90 лв. В случай, че поръчката Ви е на стойност по-голяма от 79 лв., доставката е безплатна.

Мога ли да поръчам от чужбина?

Без никакъв проблем! Приемаме поръчки от цял свят и с радост бихме обработили и Вашата. Няма да можете да заплатите с наложен платеж, но пък всички останалии опции за плащане остават на Ваше разположение. Поръчките пристигат в срок от 5 до 15 работни дни в зависимост от зоната, в която се намирате.

Повече информация за условията на доставка можете да намерите тук

Възможно ли е поръчката ми да не бъде обработена?

В редки случаи това е възможно, но само ако липсват важни данни за обработката на поръчката Ви, телефонният ви номер или е-мейлът за връзка с Вас са сгрешени. Ако сте объркали данните си или не отговарите по е-мейл или телефон на нашите служители е много вероятно да не получите пратката си.  

Мога ли да върна поръчани продукти?

Да. Вие имате законовото право да се откажете от поръчка или от договор в рамките на 14 дни без каквато и да било причина. За да спазите срока за отказ е достатъчно да изпратите съобщение за отказ преди изтичане на периода за отказ. 

Вие нямате право да се откажете от поръчаните от вас продукти в следните случаи: (i) продукти, които могат да влошават качеството си или продукти с кратък срок на годност; (ii) продукти, които не могат да бъдат върнати поради причини, свързани със защита на здравето или хигиената, и които са разпечатани след доставка; 

За да упражните правото си на отказ, можете да свалите следният Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки от тук, или да се посъветвате със сайта на Комисията за защита на потребителите.

 Ние, от Cosmetics Bulgaria приемаме върната козметика също и при следните условия:

  • Изпратили сме Ви козметика, която не сте поръчали. Макар и изключително рядко, грешки стават. Възможно е да сме допуснали объркване в обработката на Вашата поръчка и да не получите, това което сте поръчали. В такъв случай поръчката може да бъде върната за наша сметка, ако по продуктите няма следи от ползване и отваряне, а ние ще се коригираме или ще Ви върнем парите в срок до 14 дни, ако сте заплатили електронно.
  • Част от продуктите в поръчката Ви са били унищожени по време на транспорт. В такъв случай поръчката ви също може да бъде върната за наша сметка и ние ще ви възстановим сумата, ако сте платили електронно, или ще Ви изпратим продуктите отново.

Какво ще се случи, ако не взема поръчката си от офис на куриер?

При обработката на Вашата поръчка, ние винаги влагаме максимално труд и старание, за да могат продуктите Ви да стигнат до Вас възможно най-скоро. Едно от най-големите ни разочарования е когато нашите клиенти не вземат пратките си от офиса на куриера. Така ние със сигурност разбираме, че не ни е бил даден шанс да Ви зарадваме с малките подаръчета и изненади, които често пращаме като допълнение, както и с качеството на продуктите, които предлагаме. Още повече, налага се всичко да се върне при нас за наша сметка и да трябва да ангажираме колегите си от финансовия отдел, които да обработят счетоводно вашата липса на отговорност.

Ние силно вярваме, че не заслужаваме това и в случай, че не пожелаете да вземете поръчката си без да сте използвали опцията за Преглед предоставен от куриерите, ще изтрием натрупаните от Вас до този момент бонус точки.

В случай, че се окажете възпрепятствани да вземете Вашата поръчка, но имате желание да го направите, молим обадете ни се, за да предупредим куриерите, които ще я задържат в офиса си докато си я приберете. 

Въпроси свързани с плащането по електронен път

Мога ли да платя по електронен път?

Всеки наш клиент с валидна банкова карта (Visa или Mastercard) и актуален PayPal профил може да плати електронно стига да има достатъчна наличност.

Сигурно ли е електронното плащане?

Да, на 100%. Данните от Вашата банкова карта не се събират, нито от нас, нито от трети лица. Те не се записват в регистър и връзката между компютъра на потребител и системата на Борика също е защитена.

Искам да платя електронно, но картата ми е издадена в държава различна от България. Има ли проблем с това?

Не, абсолютно никакъв. Можете да платите с карти Visa, Visa Electron и MasterCard, независимо в кое кътче на света са издадени и администрирани. На този етап не можете да платите единствено с American Express и Diners. Ако сте притежател на такава карта може да опитате опция за плащане по банков път или чрез PayPal.

Има ли такса при заплащане с карта или чрез PayPal?

Ние не взимаме такса за извършване на плащането по електронен път. Допълнителна такса за услугата може да има, единствено в случай, че Вашата банка е определила такава и ако банковата Ви карта е издадена в чужбина и подлежи на такси. Това често зависи от вида на картата, която използвате и обслужващата банка. В такъв случай е добре предварително да изясните тези условия с обслужващата ви банка.

Какво се случва, ако непосредствено след финализиране на поръчката реша да я откажа?

Ние веднага ще задействаме процедура по връщане на сумата, която сте изплатили и тя ще Ви бъде възстановена до няколко работни дни.

Има ли минимум за стойността на поръчката, ако искам да платя с карта?

Не. Такъв минимум няма при достатъчна наличност в картата. Единственото ограничение може да дойде от Вашата банка, ако имате лимит върху размера на транзакциите, които може да извършвате.

Въпроси свързани с продуктите, които предлагаме

Защо да поръчам от Вас?

Всеки член от екипа на Cosmetics Bulgaria влага най-доброто от себе си, за да Ви осигури лесно, удобно и надеждно онлайн пазаруване. Също така при нас можете да откриете най-голямото разнообразие от качествени козметични продукти на различни български и чуждестранни производители. Пазарувайки при нас, с една единствена доставка, Вие ще се сдобиете с разнообразни продукти, подходящи за вашите, нужди и предпочитания.

Как да избера правилните за мен продукти?

Нашата нова платформа позволява детайлно филтриране и подбор на продуктите по „грижи“. Ако най-големите Ви грижи са пигментация или стареене, сухота или чувствителност, можете да изберете продуктите, които таргетират именно тези проблеми. Можете да сортирате продуктите подходящи за вас по възраст, тип кожа/коса, консистенция, органичност и по много други критерии.

Бихте ли предлагали моите продукти? 

Да, ние винаги търсим нови, интересни, натурални и на първо място български продукти, които да предложим на нашите клиенти. Ако сте производител на качествена българска козметика и желаете да работите с нас, ние с радост бихме искали да научим повече за Вашите продукти. Моля изпратете ни предложение и снимки на office @ cosmeticsbulgaria . bg, или мостри и брошури на адрес:

Cosmetics Bulgaria

ул. "Граф Игнатиев" 17

Варна

9000

тел. 0876 06 50 00

Cosmetics Bulgaria през 2019 – Поглед към най-добрите ни моменти!

След турбулентна, но успешна 2018, се радваме да споделим, че 2019 беше още по-добра год

Нашите Преди & След Резултати с Dr. Derm

Събрали сме някои от най-добрите Преди & След резултати на наши клиенти използва

Нагоре