Оперативна програма "Иновации и конкурентноспособност"

Проект и главна цел:
Проект BG-RRP-3.005- 6954-C01– „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия”

Цел и очаквани резултати: Целта на процедурата е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на МСП. Очакваният ефект e чрез подкрепата по процедурата да се повиши нивото на интеграция на дигиталните технологии в дейността на предприятията и да се подобри готовността им за последващо възприемане на технологии от Индустрия 4.0. Допълнително, инвестициите по процедурата ще са съобразени с изискванията на принципа за „ненанасяне на значителни вреди“ върху околната среда, допринасяйки за екологичния преход чрез ускорено прилагане на цифровите технологии в дейността на предприятията.

Бенефициент: КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ ПРОФЕШЪНЪЛ ЕООД
Обща стойност: 20 000 лв., от които 20 000 лв. финансирани от Европейския съюз – NextGenerationEU и 0.00 лв. национално съфинансиране.
Начало: 03.07.2023 г.
Край: 03.07.2024 г

Cosmetics Bulgaria в очакване на Black Rose Friday 2023

Остават броени часове до старта на кампанията за Черен Петък и за седма поредна го

Колаген Хидрогел от Dr. Derm – Ревю и поглед върху съставките!

Колагеновият хидрогел от Dr. Derm предлага набор от предимства, от дълбока хидратаци

Нагоре