Декларация за поверителност

При използването на нашия сайт, личните данни, които предоставяте се използват единствено с цел обработката на Вашата поръчка и доставянето на продуктите до Вас (условията, за което може да откриете тук).  Рабира се, това не включва продажбата, споделяне или по друг начин разкриване на лични данни за търговски цели или цели, различни от посочените.

"Козметикс България Профешънъл" ЕООД с ЕИК: 204300125 и адрес седалище: гр. Варна, ул. "Граф Игнатиев" 17  събира и обработва лични данни на потребителите в качеството си на Администратор на лични данние регистриран в комисията за защита на личните данни (ид. номер: 427205) от 30.03.2017. Cosmetics Bulgaria разбира важността на конфиденциалността на вашите лични данни и се отнася отговорно към тях. При всяка транзакция осигуряваме сигурността на данните на всички Клиенти и гарантираме, че Вашите лични данни са пазят според законодателството на Република България. Те не се предоставят на трети страни освен в случаите, в които са необходими за доставка на закупен от Вас продукт или на законо-упълномощените лица.

Освен информацията, предоставена от Вас, може да събираме и други данни по време на Вашето посещение на сайта ни, като използваме инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други подобни. Тази информация използваме единствено с цел да направим използването на нашия сайт по-удобно и полезно, да Ви препоръчваме продукти, които бихте харесали. 

От своя страна Cosmetics Bulgaria Ви моли да се отнасяте отговорно към паролата и потребителското си име в нашия сайт. Да не ги давате на никого, тъй като това осигурява достъп до Вашия профил и лични данни. Други ценни съвети при използването на нашия сайт и вашите лични данни включват: 

  • Честото сменяне на паролата, както и избягване използването на една и съща парола за различни профили в различни сайтове!
  • Ползването на обществен компютър (напр. в библиотека или Интернет кафене). При използване на обществен компютър или устройство винаги се уверявайте, че сте излезли от профила си, преди да сте изключили компютъра или сте напуснали мястото. 
  • Не разгласявайте сами Вашата лична информация! Cosmetics Bulgaria никога няма да изисква по телефона или по и-мейл да разкриете паролата на акаунта си за използване на Платформата или номера на кредитната/дебитната си карта.  Cosmetics Bulgaria няма да изисква по телефона да разкриете данните от Вашата банкова сметка или друга лична информация. Всяко подобно искане съответно по телефона или по имейл трябва да бъде игнорирано.

Настоящата декларация за поверителност е съставена като част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Розата в Черния ни Петък!

Черният петък е почти тук и ние сме развълнувани да обявим, че Cosmetics Bulgaria ще участв

Добрe дошли в напълно обновения ни сайт!

Повече от всякога се радваме да Ви посрещнем в новата платформа на Cosmetics Bulgaria!

Нагоре