Информационен бюлетин

"Козметикс България Профешънъл" ЕООД с ДДС: BG204300125 и адрес на регистрация: гр. Варна, ул. "Граф Игнатиев" № 17, събира и обработва личните данни на своите потребители като администратор на лични данни, регистриран в Комисията за защита на личните данни №: 427205) от 30.03.2017 г. Козметикс България разбира важността на поверителността на Вашите лични данни и ги обработва отговорно.

Общи Условия за Ползване на Бюлетина


I. Характер на информационния бюлетин на Cosmetics Bulgaria.

1. Бюлетинът на Cosmetics Bulgaria се издава по електронен път и се разпространява чрез електронна поща.

2. Бюлетинът на Cosmetics Bulgaria се издава между 1-3 пъти месечно.

3. Бюлетинът на Cosmetics Bulgaria съдържа актуални промоции и отстъпки, информация за нови продукти, кодове за отстъпка, промоционални ваучери или информация за последните ни блог публикации, съвети за красота и новини. Понякога изпращаме празнични поздравления, информация относно събития, в които ще участваме, важни новини свързани с нашата фирма, важна информация за промяна в начина, по който ще се обработват Вашите поръчки (около празници, извънредни метеорологични условия или други непредвидени обстоятелства).

4. Бюлетинът на Cosmetics Bulgaria никога няма да съдържа информация, която не е свързана с нашите услуги, продуктите, предлагани на нашия уебсайт, или друго странично от красотата и здравето съдържание. Никога, в никакъв случай, няма да Ви изпращаме спам или съобщения, които включват голота, насилие, омраза, сексуално неподходящи изображения или текстове или други видове обидно или повтарящо се съдържание. В Cosmetics Bulgaria ценим високо позитивния тон и бихме искали нашите бюлетини да Ви носят радост, както и да Ви помогнат да намерите най-добрите продукти за Вас на най-добрата възможна цена.

5. В бюлетинът на Cosmetics Bulgaria никога няма да бъдете увещавани да разкриете Вашата самоличност, данни за контакт, адрес, профили в социалните мрежи, пароли, данни за банкова сметка и други лични и чувствителни данни. Нашите бюлетини имат само информативен и развлекателен характер и ние никога няма да поискаме от Вас да се ангажирате с тях по какъвто и да е начин, който ще постави Вашата лична информация в опасност.

Абониране

1. За да получавате нашите бюлетини, трябва да дадете Вашето недвусмислено съгласие, че Вашият имейл адрес ще бъде добавен в нашия списък и доброволно да ни предоставите имейл адрес, на който искате да получавате нашия информационен бюлетин.

2. Можете да се абонирате за бюлетина на Cosmetics Bulgaria, при регистрация като потребител на нашия уебсайт, при завършване на поръчка при нас, или като използвате формуляра във футъра на нашия уебсайт по всяко време, когато решите. че желаете да получавате новини от нас.

3. Cosmetics Bulgaria, както е споменато по-горе, е администратор на лични данни, регистриран в Комисията за защита на личните данни №: 427205) от 30.03.2017г. Ние никога няма да продадем или злоупотребим с Вашата електронна поща и лична информация.

Отписване

1. Можете по всяко време да промените решението си и да премахнете имейл адреса си от нашия списък, като използвате следните методи:

  • Кликнете върху връзката „Отписване“ ("Unsubscribe") в долната част на всеки промоционален имейл, който получавате от нас.
  • Свържете се с член на екипа на Cosmetics Bulgaria, като използвате нашия формуляр за контакт. Ние ще се погрижим да премахнем ръчно Вашият имейл адрес и Вие вече няма да получавате информационни бюлетини от нас.

2. Отписването от нашия бюлетин няма да има никакви последици за Вашия профил, натрупаните бонус точки, историята на предишните поръчки или останалите Ви лични данни. Единственото, до което вече няма да имате достъп, ще бъдат актуалните новини и кодовете и промоциите за отстъпки, които ще се изпращат само до получателите на нашия бюлетин. Ако искате да изтрием всички ваши лични данни, можете да научите повече как да го направите като се запознаете с нашата Декларация за поверителност или се свържете с нас чрез нашата контактна форма.

Нашите Преди & След Резултати с Dr. Derm

Събрали сме някои от най-добрите Преди & След резултати на наши клиенти използва

Целите, Които Ще Ни Разкрасят През 2019

2019 е вече тук с гръм и трясък! За много от нас това е вълнуващо време от годината, в

Нагоре