Dr. Derm Professional

Dr. Derm Professional

Dr. Derm Professional е биохимична марка, произвеждаща хипоалергична и високоефективна козметика посредством иновативни методи за пренос на активни съставки и селективното им транспортиране до проблемните клетки. Приоритет на компанията и основна мисия е разработване на козметични продукти с високо качество, постигащи видими резултати по безопасен начин чрез комбиниране на съвременни технологии и съставки от натурален произход.

Серии от този производител

Хипоалергичната козметика на Dr. Derm Professional е разработена в собствени лаборатории, съвместно с професионалисти от най-добрите центрове за естетична медицина. Резултатът - качествени продукти с гарантиран ефект! Компанията разработва няколко козметични линии с цел да се отговори на нуждите на всяка жена и всеки тип кожа и дерматологичен проблем, а именно DrDerm, ProfiDerm, Beauty Expert, ​​​​​​​EcoSpa,​​​​​​​ ALEX Cosmetics, ​​​​​​​Beauty Defect Repair и ​​​​​​​PHYT’S.
Mетодите, използвани във формулите на козметичните продукти на Dr. Derm, включват иновативна, високотехнологична система за транспортиране на активните съставки, патентованата платформа "козметичен дрон" за пренос на тези съставки до проблемните клетки в организма, и конструиране на капсулирани пептиди. Продуктите са разработени чрез съвместна работа на химици, козметолози и дерматолози, и отговарят на съвременните тенденции в индустрията, а именно съчетаване на еко-сертифицирани съставки + хипоалергичност + иновация + резултат.

Нагоре