Dr. Derm Professional

Dr. Derm Professional

Dr. Derm Professional е козметична компания разработваща продукти, които успешно съчетават естествени растителни съставки и екстракти с научно базирани активни вещества, за постигане на реални, видими резултати за вашата кожа.

Лабораторните техници и технолози зад Dr. Derm Professional притежават над 30 години опит и стриктно се придържат към най-високите стандарти за безопасност, добри производствени практики и най-новите научни изследвания. Основната цел на марката е да разработи формули, които не само се усещат комфортно на кожата ви, но също така са насочени към конкретни кожни проблеми - склонна към акне, суха и дехидратирана кожа, зряла и отпусната кожа.

Серии от този производител

Където науката и природата се срещат

Dr. Derm Professional е високотехнологична козметична марка, която успешно комбинира растителни и натурално извлечени екстракти и масла с мощни научно базирани активни вещества.

Научно обосновани методи и подходи

Формулите на Dr. Derm Professional включват иновативни системи за доставяне за транспортиране на активни съставки до клетките, включително и капсулирани компоненти с бавно освобождаване за продължителен ефект и пептиди, които подобряват клетъчната комуникация и улесняват синтеза на колаген.

Опит и експертиза

Продуктите на Dr. Derm Professional са дълбоко вкоренени в дерматологичния опит на безброй специалисти. Марката стартира успешно като първи избор на собствениците на салони, козметолози и козметици. Продуктите на Dr. Derm Professional са разработени, за да предложат персонален подход за типове кожа, които се нуждаят от малко допълнителни грижи - кожа склонна към акне, суха и дехидратирана, зряла и отпусната.

Резултати, които не компрометират вашия комфорт

При формулирането на Dr. Derm Professional се обръща особено внимание на текстурата. Всички формули са с леки и ефирни текстури, които попиват моментално и осигуряват действие, защита и усещане за комфорт през целия ден. Гарантираните резултати не трябва да се постигат на цената на вашия комфорт и здраве.

Нагоре