Purederm

Purederm

Purederm предлага едно от най-големите разнообразия на достъпни почистващи, овлажняващи, анти-ейдж и подхранващи маски за лице за всички типове кожа и за всички възрасти. 

Серии от този производител

Създадена през 2002 година, марката Purederm бързо става синоним на красивият, натурален и здравословен живот. Purederm e дъщерен бранд на Adwin Korea Group, които са известни с качеството, опаковките и достъпните цени на своите продукти. 

Почистете и обгрижете лицето си с почистващите и обновяващи маски, забавете процесите на стареене с колагеновите маски и почувствайте свежестта на плодовит, ботанически и натурални екстракти. 

Сериите на Purederm включват редица маски вдъхновени от природните и натурални плодови и билкови екстракти. Малка част от маските включват колагенови маски с лавандула, зелен чай, алое, лайка, шоколад, краставица, Q10, женшен и арбутин. Част от "ботаническите" маски на Purederm включват кислородни маски с боровинки, праскова, маслини, кокос, каритѐ, ягоди, йогурт, нар и много други. В Cosmetics Bulgaria ще откриете голямо разнообразие от маски за лице на Purederm

Нагоре