Biofresh

Biofresh

Основана през 2000 г. фирма Biofresh вече 16 години радва клиентите си с достъпна и качествена козметика с натурално българско розово масло и розова вода. Biofresh се гордее с дългогодишните традиции в розоварната и козметична промишленост на своя регион, както и с натрупаните и развити с годините опит и знания за благотворните действия на природните екстракти и неуморната работа и изследователска дейност на своя амбициозен научен екип.

 Едно от водещите предимства на козметиката на Biofresh е че е базирана изключително на основата на естествени съставки, които се грижат за вашите лице, тяло и коса по начина, от който те имат нужда. Продуктите на Biofresh са подходящи за всякакъв тип кожа - нормална, суха, проблемна и чувствителна. Biofresh не пренебрегва и грижата за мъжката  кожа, както и нежната детска кожа. 

Част от козметичните линии на Biofresh включват Rose of Bulgaria, Yoghurt of Bulgaria, Regina Floris, Nat'Aura, Herbal, Herbs of Bulgaria и най-новата им серия Olive Oil of Greece. Екипът на Cosmetics Bulgaria e събрал всички тях на едно място. Във всяка козметична линия ще откриете разнообразие от кремове и маски за лице, серуми, шампоани и лосиони за тяло, както и натурална розова вода и розово масло. 

 

 

 

Нагоре