Regina Floris

Серията Regina Floris e една от най-ефикасните и същевременно достъпни серии на Biofresh в грижата за лице и тяло. Причина за това е по-високата концентранция на натурално българско розово масло.

Продукти от серията

Козметични продукти в серията

Както е добре известно розовото масло е една от най-ценните съставки в борбата с времето и нежеланите бръчки, а в серията Regina Floris то се намира в изобилие. Освен подмладяващо действие, българското розово масло и натуралната розова вода са естествени хидратанти и оказват благотворно действие върху всеки тип кожа, особенно сухата и зряла. Освен подмладяващо действие, българското розово масло и натуралната розова вода са естествени хидратанти и оказват благотворно действие върху всеки тип кожа, особенно сухата и зряла. 

В серията Regina Floris на Biofresh ще откриете нежна и ефикасна грижа за зряла кожа с висока концентрация на розово масло. В линията са включени дневен, нощен и околоочен мултиактивни кремове за лице, серум против бръчки с ботокс ефект и аргилерин, деликатно тоалетно мляко с коензим Q10, маска за лице с Q10 и серум за зоната около очите с охлаждащ ефект. Други продукти включват ултра подхранващ лосион за тяло с Q10, шампоан за обем, крем за ръце с Q10, сапун и парфюм. 

Серията Regina Floris не съдържа парабени! Подходяща е за зряла кожа. 

  • До офис на куриер

    3,20 лв.

  • До вашия дом

    5,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 50 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Дистрибуция на Българска Роза Карлово

Както повечето от вас може би вече знаят, 2018 започна с гръм и трясък за нас!  Това е

Розата в Черния ни Петък!

Черният петък е почти тук и ние сме развълнувани да обявим, че Cosmetics Bulgaria ще участв

Нагоре