Растителни масла

Растителни масла

Чистите растителни масла на Ikarov се извличат от ядките, семената и плодовете на растенията чрез студено пресоване и последващо фино пречистване без подлагане на висока температура. По този начин се запазват всички техни ценни свойства. Попиват лесно в кожата, като й придават кадифена мекота и гладкост. Растителните масла ускоряват обмяната на вещества на клетъчно ниво, подобряват водно-липидния баланс в кожата, спомагат за образуването на колаген и фибриноген.

Козметични продукти в серията

Всички продукти от серията с растителни масла на Ikarov помагат за нормалното функциониране на мастните жлези, предотвратяват прекомерното омазняване и разширяване на мастните пори. Подобряват локалното кръво-и лимфообращение и възстановяват тургора на кожата.

Част от растителните масла на Ikarov включват бадемово, кайсиево, прасковено, маслиново масло и масло от авокадо, които са близки по състав с човешката кожа. Маслата на Ikarov с богато съдържание на полиненаситени мастни триглицериди, включват масло от гроздови семки, масло от пшеничен зародиш и сафлорово масло. Други масла с балансиран маслен състав също могат да бъдат открити в "редиците" на Ikarov, включващи сусамово и арганово масло и не на последно място маслата с необикновен и тропически състав, а именно: маслото от макадамия, жожоба, карите, монои таити и косовото масло. 

  • До офис на куриер

    4,50 лв.

  •  До адрес на получател

    5,90 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 79 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Cosmetics Bulgaria в очакване на Black Rose Friday 2023

Остават броени часове до старта на кампанията за Черен Петък и за седма поредна го

Колаген Хидрогел от Dr. Derm – Ревю и поглед върху съставките!

Колагеновият хидрогел от Dr. Derm предлага набор от предимства, от дълбока хидратаци

Нагоре