Растителни масла

Растителни масла

Чистите растителни масла на Ikarov се извличат от ядките, семената и плодовете на растенията чрез студено пресоване и последващо фино пречистване без подлагане на висока температура. По този начин се запазват всички техни ценни свойства. Попиват лесно в кожата, като й придават кадифена мекота и гладкост. Растителните масла ускоряват обмяната на вещества на клетъчно ниво, подобряват водно-липидния баланс в кожата, спомагат за образуването на колаген и фибриноген.

Козметични продукти в серията

Всички продукти от серията с растителни масла на Ikarov помагат за нормалното функциониране на мастните жлези, предотвратяват прекомерното омазняване и разширяване на мастните пори. Подобряват локалното кръво-и лимфообращение и възстановяват тургора на кожата.

Част от растителните масла на Ikarov включват бадемово, кайсиево, прасковено, маслиново масло и масло от авокадо, които са близки по състав с човешката кожа. Маслата на Ikarov с богато съдържание на полиненаситени мастни триглицериди, включват масло от гроздови семки, масло от пшеничен зародиш и сафлорово масло. Други масла с балансиран маслен състав също могат да бъдат открити в "редиците" на Ikarov, включващи сусамово и арганово масло и не на последно място маслата с необикновен и тропически състав, а именно: маслото от макадамия, жожоба, карите, монои таити и косовото масло. 

  • До офис на куриер

    3,20 лв.

  • До вашия дом

    5,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 50 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Дистрибуция на Българска Роза Карлово

Както повечето от вас може би вече знаят, 2018 започна с гръм и трясък за нас!  Това е

Розата в Черния ни Петък!

Черният петък е почти тук и ние сме развълнувани да обявим, че Cosmetics Bulgaria ще участв

Нагоре