Alteya Organics

Alteya Organics

Основана през 1999 г., Alteya Organics стартира като семейна фирма, чиято основна дейност е отглеждането на розови и лавандулови насаждения и дистилирането на етерични масла. Alteya Organics е първият български производител на сертифицирана органична козметика и козметични продукти био масла и хранителни добавки.

Доказателство за отговорността, която Alteya Organics носи към здравето на потребителите е и фактът, че всички продукти са сертифицирани по Европейската и Американската директива за органичност. Ценностите и убежденията на компанията са заложени във всеки цикъл от производствения процес - от отглеждането на суровината до нейната обработка и предлагане. 

Всяка от козметичните линии на Alteya Organics е създадена да дава видими резултати и да има благотворно действие върху тялото, духа и душата - от кремовете за лице и тяло, етеричните и растителни масла, до слънцезащитата и грижата за нежната детска кожа. Всички органични продукти носят печатът на USDA, което е истинско доказателство за  отговорността на Alteya Organics  към стабилното биологично земеделие, устойчивото развитие и грижата за здравето на хората. В козметиката на Alteya няма да срещнете парабени, нефтохимикали или ГМО. Тя не е тествана върху животни. 

Българската сертифицирана органична козметика, на основата на българско розово и лавандулово масло е подходяща за СПА, уелнес и ароматерапия, за домашна и професионална употреба. 

Част от био продуктите включват: органична розова вода, органично розово масло, органична лавандулова вода, органична терапия за коса, серуми за лице и очи, балсами за устни с розово масло и лавандулово масло, органично масло за ръце и ходила, органични бебешки балсами, лосиони и масажно олио, органично олио за бременни (против стрии), органични балсами и серуми за пресни татуировки; изцяло нова органична бяла козметична серия (Bio Damascena)- дневен крем, нощен крем, анти ейдж крем, околоочен крем, тоник за лице, почистващо мляко, лосион за тяло и богато разнообразие от органични растителни и етерични масла.

Нагоре