Флорални Води Alteya Organics

Флорални Води Alteya Organics

Потопете се в разнообразието от флорални води на Alteya Organics и усетете благотворното им действие върху кожата, косата и тялото. Флорална вода е водата, получена като вторичен продукт при дестилацията на етерични масла. Био водите на Alteya са подходящи за всякакъв тип кожа, като розовата вода овлажнява и подхранва, био лавандуловата успокоява и отмива стреса и напрежението, био водата от лайка успокоява раздразнения и действа благоприятно върху чувствителната кожа склонна към алергии и не на последно място био водата от маточина регулира проблемната и склонна към омазняване кожа. 

Козметични продукти в серията

Флоралните води на Alteya Organics включват био розова вода, био лавандулова вода, био розова вода от бяла роза "Алба" био вода от лайка и био вода от маточина. Всички те идват в разфасовки за всяка нужда и вкус. Подходящи за лице, коса, тяло и дори за директна консумация при добавка в чай или ястие за подчертаване на неговия вкус. 

Всички флорални води на Alteya Organics се произвеждат от свеж биологичен розов цвят от собствените насаждения на фирмата производител и се дестилират по специална технология в собствена дестилерия. Във всяка една са заложени ценностите на компанията за естествена красота чрез органични продукти, устойчиво развитие и хуманно производство. 

  • До офис на куриер

    4,50 лв.

  •  До адрес на получател

    5,90 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 79 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Cosmetics Bulgaria в очакване на Black Rose Friday 2023

Остават броени часове до старта на кампанията за Черен Петък и за седма поредна го

Колаген Хидрогел от Dr. Derm – Ревю и поглед върху съставките!

Колагеновият хидрогел от Dr. Derm предлага набор от предимства, от дълбока хидратаци

Нагоре