Етерични масла Alteya Organics

Етерични масла Alteya Organics

Alteya Organics не само предлага широк избор на био етерични масла, но и гарантира за качеството и чистота на всеки продукт. Ценностите на компанията, а именно да се извличат чисти масла от органично култивирани култури, запазвайки всички техни ценни свойства, са заложени от самото начало на производствения процес от засаждането и откъсването на цветчето до затварянето на бурканчето. 

Продукти от серията

Козметични продукти в серията

Всяко едно от етеричните масла на Alteya Organics може да се използва за ароматерапия, в създаването на домашна козметика, мазила и лекове, както и да се добавят в масла за масажи, шампоани, балсами, маски за лице, коса и всякаква друга козметика.

Серията с био етерични масла на Alteya Organics включва: био масло от бергамот, био масло от бял бор, био масло от бял равнец, био масло от евкалипт, био масло от жълт кантарион, био масло от здравец, био масло от иланг иланг, био масло от лавандула, био масло от лимон, био масло от лимонена трева, био масло от маточина, био масло от мента, био масло от немска лайка, био масло палмароза, био масло пачули, био масло от римска лайка, био масло от розмарин, био масло от сандалово дърво, био масло от хвойна, био масло от хисоп и био масло от чаено дърво. 

  • До офис на куриер

    3,20 лв.

  • До вашия дом

    5,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 50 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Дистрибуция на Българска Роза Карлово

Както повечето от вас може би вече знаят, 2018 започна с гръм и трясък за нас!  Това е

Розата в Черния ни Петък!

Черният петък е почти тук и ние сме развълнувани да обявим, че Cosmetics Bulgaria ще участв

Нагоре